• Speciaal voor de zorg
  • Praktijkgericht
  • Accreditatie
  • Aanbod op maat

Eva Bouter

Telefoon: 088 08 08 404
E-mail: info@de-zorgtrainer.nl

 

Mijn achtergrond is medisch. Ik heb jarenlang managementfuncties in de zorg bekleed. De laatste vijftien jaar heb ik de koppeling gemaakt met de GGZ. Na mijn post HBO opleiding Systeemtherapeutisch werken en mijn studie Master Psychologie voor professionals kreeg ik de behoefte mijn ervaring en expertise te delen via het geven van trainingen. Ik kijk graag naar de mogelijkheden van de cursisten die kunnen leiden naar een positieve ontwikkeling en mogelijke verandering. Hierbij vind ik een prettige sfeer uiterst belangrijk.

Buiten dat ik trainingen praktijkgericht ontwikkel, verzorg ik ook trainingen die betrekking hebben op mijn achtergrond, zoals managementgerelateerde trainingen, systemisch werken, dubbele diagnoses en specialisaties voor ambulant medewerkers.

Dankzij mijn persoonlijke ervaring kan ik een koppeling maken naar de praktijk, mede omdat ik zelf met veel soorten doelgroepen heb gewerkt. Ik vind het belangrijk om op een flexibele wijze in te spelen op de specifieke wensen van de cursisten.