• Speciaal voor de zorg
  • Praktijkgericht
  • Accreditatie
  • Aanbod op maat

Kim Geugjes

Telefoon: 088-0808404
E-mail: info@de-zorgtrainer.nl

 

Ik werk als hulpverlener en trainer. Ik ben trainingen gaan geven om mijn ervaringen te delen met anderen, zodat wij met elkaar nog meer kwaliteit in de zorg kunnen leveren. Ik ben een echte doener, en heb ruime ervaring met verschillende doelgroepen. Ik werk met enthousiasme, humor en passie als trainer en hulpverlener.

Humor en echtheid zijn voor mij zeer belangrijk in het vak als hulpverlener en trainer. Door deze kwaliteiten ben ik goed in staat mensen verder te helpen zich te ontwikkelen op specifieke vlakken. Ik bied als hulpverlener specialistische begeleiding aan verschillende doelgroepen.

Ik werk al ruim tien jaar met verschillende doelgroepen. Ik ben begonnen in een verpleegtehuis. Al snel merkte ik, dat ik mijzelf meer wilde ontwikkelen. Ik ben toen verschillende opleidingen gaan volgen om mijn kennis en ervaring meer uit te breiden zoals SPW, SPH, Post-HBO systeemtherapeutisch werker en de professional master psychologie. Ik heb gewerkt met volwassenen met een NAH, mensen met dementie, kinder- en jeugdpsychiatrie en mensen met psychiatrische problematiek. Naast mijn baan als trainer werk ik ruim twee jaar als coördinator bij een zorginstelling.